Otevření rezervací

Vážení hosté, vzhledem ke zlepšující se epidemiologické situaci jsme otevřeli rezervace na letní prázdninové termíny.

V případě, že pobyt nebude možné uskutečnit v důsledku restrikcí, ( zákaz poskytování ubytování a podob) neúčtujeme stornopoplatek. Veškeré Vámi zaplacené platby Vám zašleme zpět.

Prodloužení omezení provozu

Vážení hosté, vzhledem k vážné epidemiologické situaci a platným omezením, je provoz našich apartmánů přerušen až do odvolání.

Prodloužení omezení provozu

Vážení hosté na základě vládou nařízených opatření, jsme nuceni prodloužit uzavření našich apartmánů minimálně do 27.2.2021. O dalším vývoji situace budeme neprodleně informovat.

Prodloužení omezení provozu

Vážení hosté na základě vládou nařízených opatření, jsme nuceni prodloužit uzavření našich apartmánů minimálně do 20.2.2021. O dalším vývoji situace budeme neprodleně informovat.

Prodloužení omezení provozu

Vážení hosté na základě vládou nařízených opatření, jsme nuceni prodloužit uzavření našich apartmánů minimálně do 30.1.2021. O dalším vývoji situace budeme neprodleně informovat.

COVID 19 omezení provozu

Vážení hosté na základě usnesení Vlády ČR jsme nuceni od 18.12.2020 uzavřít naše ubytovací zařízení a to až do odvolání. Všechny pobyty, které nebudou moci být uskutečněny refundujeme 100% uhrazených záloh i doplatků. Věříme že tato opatření budou ihned jakmile to epidemiologická situace dovolí odvolána a budeme Vám moci poskytovat ubytování pro Vaši dovolenou.

Nyní je možno provést rezervaci ubytování s termíny pobytu 23.1.2021 a výše. V případě, že i v těchto termínech budou přetrvávat omezení ubytování, refundujeme 100% zaplacené zálohy.

Děkujeme za pochopení

TOP